©2023 Onno van Assema

Over de praktijk

Psychologiepraktijk Onno van Assema is in 2014 opgericht onder de naam Onnoism. De naam is in 2021 gewijzigd en geeft duidelijker aan wat zij biedt: psychologische behandeling binnen de generalistische basis ggz. De werkwijze is doelgericht, voortvarend, moedig en eigenzinnig. Met een vooral positieve en oplossingsgerichte visie en met een werkwijze die aansluit bij de door de beroepsverenigingen vastgestelde behandelrichtlijnen en ethische beroepscodes.

Psychologiepraktijk Onno van Assema gelooft in de kracht van mensen en in die van de organisaties waarin zij werken. Met een behandeling helpt Psychologiepraktijk Onno van Assema mensen op een positieve en praktische manier om zich weer sterk, gelukkig en mentaal gezond te voelen, waardoor zij meer uit hun leven kunnen halen, meer kunnen bereiken en ook door anderen als positiever ervaren zullen worden!

Psychologiepraktijk Onno van Assema biedt werkgevers de mogelijkheid om hun medewerkers binnen het bedrijf te laten ondersteunen, het ziekteverzuim te beperken en het beste uit hun personeel naar boven te halen. De behandelingen zijn compleet en flexibel inzetbaar.

Ik heb sinds 1990 ervaring opgedaan bij diverse organisaties in de geestelijke gezondheidszorg. Ik ben als gz-psycholoog geregistreerd in het BIG-register (registratienummer: 79050840625) en ben als psycholoog N.I.P. ingeschreven in het register van het Nederlands Instituut voor Psychologen. Ook ben ik opgeleid tot EMDR-therapeut. In het register van de Vereniging EMDR Nederland (VEN) sta ik geregistreerd als EMDR Europe Practitioner.